Hesabınızı silin
Bulut senkronizasyonunu Google ile giriş yaparak mı kullandınız? Bu hesabın e-posta adresini bize bildirin; hesabı, senkronize edilen verilerinizle birlikte silelim. Giriş yapmanız gerekmez.
Nasıl işler?
Herhangi bir şey silinmeden önce hesabın size ait olduğunu doğrulamak için bu adrese yanıt veririz. 7 gün içinde yanıt vermeyi ve 30 gün içinde işlemi tamamlamayı hedefliyoruz. Sorularınız mı var? hello@abd-dev.at adresine yazın veya gizlilik politikasını okuyun.
Neleri siliyoruz
- Bulut senkronizasyonu verileriniz: yer işaretleri, favoriler, okuma tercihleri ve okuma istatistikleri.
- Uygulamanın bulut senkronizasyonu için oluşturduğu giriş hesabı.
Neler kalıyor
- Kendi cihazınızdaki veriler. Bunları kaldırmak için uygulamanın depolama alanını temizleyin veya uygulamayı kaldırın.
- Firebase ve Google'ın kendi politikalarına göre sınırlı bir süre sakladığı teknik kayıtlar.